neděle 10. února 2013

O nás

Jsme banda děvčat, které se rozhodly, že český internet obsahuje málo fangirlingu o našich oblíbencích.
Všechno, co zde najdete se nějak týká Japonska, ať jsou to herci, zpěváci, filmy, anime... V podstatě cokoli.



Camellia
Studentka druhého ročníku japonské filologie v Olomouci (fakt, že mi to moc nejde veřejně rozmazávat nemusíme :D)
Střed mého zájmu se neustále mění, momentálně se držím u TeniPuri a Tenimyu (a kdyby něco, Yukimura Seiichi je můj), z herců a zpěváků absolutně miluju Takkuna, Doriho, Yuyu Matsushitu, Kazukiho, taky Ouji je momentálně považován za velice sexy týpka (to přejde a nahradí ho někdo jiný...)... A hvězda mezi všemi je momentálně Ken Ogasawara.
Mám jisou zálibu ve čtení yaoi mangy, a troufám si říct, že jsem viděla víc BL filmů, než by moje nevinná dušička byla schopná snést.
Dále miluju moderní divadelní/muzikálovou scénu, fantasy knížky, a čtení (a příležitostné psaní) fanfiction. To poslední ve velkém množství.
Osobní blog: tales-of-moon.blogspot.cz
DA: Camellia Michaelis
Tumblr: camelliam.tumblr.com


Maya
18,6 let. Maturantka. Buddhistka. Flegmatik & optimista.
Maniak do jazyků: ovládám angličtinu lépe než češtinu (takže se předem omlouvám za chyby a náhodné anglické fráze), pak umím vietnamštinu, francouzštinu a japonštinu.
Crazy fangirl. Fandomů mám hodně a často se střídají, ovšem základem je Prince of Tennis & TeniMyu (od července 2009), pak zbožňuju seiyuu (japanese voice actors/dabéři) - Naozumi Takahashi, Kaji Yuuki & Kakihara Tetsuya atd. protože seznam je nekonečný. Rád hraju otome hry (japonské hry pro holky) či visual novels, ráda čtu dream novels a poslouchám dorama/BL/otome CD. Dalšími fandomy jsou Kuroko no Basuke (protože gay sport anime ftw), Uta no Prince-sama & Hetalia; AMUSE, D-BOYS & TeniMyu herce; tokusatsu; Johnny's Entertainment (skupiny jako Arashi, NEWS & Hey!Say!JUMP), AKB48, Momoiro Clover; ahaha seznam je zase velmi dlouhý.
Jsem divná, miluju roztomilé věci a spamuju.
Married to Marui Bunta since March 2012 <3

Blog: hueco-mundo
Twitter: wild_maya (zde mě najdete nejčastěji :))
Tumblr: stormy-maya
/plus dalších milón sociálních sítí :D/

Bába
Studentka stejné školy jako Kláša, nakročeno k devatenáctce (huu, děsivé!). Nepřipadám si jako japanofil ani jako otaku ani jako nic na ten způsob, ale asi to jsem, mám v tom krapet zmatek, jak vidíte. Soustředím se hlavně na anime, nevadí mi yaoi a nepoznám jednoho slavného Japonce od druhého (OK, je tu pár vyjímek, ale stejně...), což ovšem není důležité, hlavně, že jsou všichni sekushi.
Občas jsem trochu hentai. Malinko. A nehorázně miluju plyšáky! To si zapamatujte, až mi budete chtít udělat radost...
Jsem líná číst mangu, ale ráda koukám na ty obrázky, jaj. A ráda je kreslím. Stejně tak ráda píšu. nedávno (OK, docela dávno) jsem přišla na to, že neumím psát fanfiction. Vždycky si z toho udělám svůj příběh. Hop.
Eh, OK, přestanu kecat nesmysly. Tady je pár užitečných odkazů:
Blog: http://darkmiss.blog.cz/
DA: Moi Keiniku Sang
Na obojím to v poslední době dost upadá, jelikož jsem extremely busy person. Nebo tak nějak. Moje angličtina taky upadá.

Kláša
Studentka osmiletého gymnázia, momentálně v septimě (tzn. eh... třeťák? XD), brzo budu plnoletá.
Jak už řešila Cam, zájmy se mění. Momentálně (asi čtvrt roku) ujíždím na Arashi, především na MatsuJunovi, ale zbytek je taky super. Do toho to míchám s X Japan, Sugizem, Hydem, One Ok Rock a tak podobně (doost dobrá kombinace... XD). Miluju doramata *specialista na ty s MatsuJunem*, anime, mangu, jsem poloviční yaoistka. Z hudby poslouchám především rock, teď j-rock, do toho kvůli Arashi j-popík. Ráda čtu, především fantasy (nej knížka je Daň peklu a Ironside od Holly Black XD), občas (ok, teď pravidelně téměř každý den XD) píšu povídky, fanfiction a tak dále, ale většinou jen pro sebe nebo párovou (nemám na to to někde zveřejňovat...). Oblíbený herec je především Matumoto Jun, dříve jsem byla posedlá AMUSE (Uehara Takuya, Sakurada Dori atd.), do toho nějaký ten Kazuki v kožených gatích a tak podobně. Pokud chcete vědět víc, není nic jednoduššího, než se zeptat (nebo si přečíst nějaký ten výžblept na osobním blogu)....
Blog: pise-vam2-zewla.blog.cz
Tumblr: http://zewla.tumblr.com/ (tam radši ani nelezte XD XD)

Momo (Lolita-chan)
"Je mi 12 let. Mám ráda Lolita styl. Miluji pejsky, protože doma máme celou smečku. Mám ráda anime. Moje nej anime jsou Kamisama Hajimemashita a Hakuouki. Psát budu články hlavně o anime. Moje milovaná sestra (Camellia) mě velmi ráda kazí řečmi o BL."
Osobní blog: momouehara.blog.cz

Šajda (Scarlet Reila)
Je mi téměř děsivých osmnáct let. Navštěvuji stejnou školu a třídu jako Bába a Kláša.
Jsem těžce závislá na hudbě, takže mým oborem je j-rock. Miluju skupinu the GazettE se zpěvákem Rukim, jehož hlas je nebezpečně hlubokej a s kytaristy Uruhou a Aoim, jejichž prsty jsou neuvěřitelně rychlý. Basák Reita nemá nos xD a bubeník Kai se neustále usmívá.
Řadím se ke komunitě yaoistek a můj OTP je Aoi/Uruha x)
Mám taky ráda anime (Kuroshitusji ♥) a občas mrknu i na nějaký yaoi anime x)
Troufám si říct, že jsem celkem zvládám angličtinu, takže bych časem mohla přispět i nějakými překlady.

Žádné komentáře:

Okomentovat